Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад

Заменик председника општине Беочин

Боро Предраговић

Заменик председника општине Беочин - Боро ПредраговићРођен је 1. октобра 1954. године у Јакуповцима, општина Лакташи, Република Српска. Основну школу завршио у родном месту, а од 1969. до 1973. године похађа Средњу школу унутрашњих послова у Сремској Каменици. Као један од најбољих ученика остаје да ради у школи као командир – васпитач. Пошто се показао као један од бољих командира - васпитача упућен је на Војну академију копнене војске у Београд, где се школује и усавршава од 1975. до 1979. године.

По завршетку Војне академије враћа се у школу у Сремску Каменицу где обавља послове: предавача – наставника, начелника, класе, помоћника директора, заменика директора, а 2000. године обавља и дужност директора школе. Командант специјалних и посебних јединица републичког МУП-а био је од 1990. до 1999. године. Обављајући дужност заменика директора школе пензионише се 2005. године у чину пуковника.

За показано знање, залагање и пожртвовност у својој официрској каријери више пута је похваљиван и награђиван од министра унутрашњих послова, а носилац је и Медаље рада. Истакао се и у хуманитарном раду.

По пензионисању започиње каријеру у привреди и то у компанији „МИКОМ“, коју успешно, као директор, води већ 15 година.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-