Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 6. јун 2017.

Одржана 40. седница Општинског већа

Одржана 40. седница Општинског већа

На овој седници којом је председавао председнин Општинског већа и председник општине Беочин Митар Милинковић, а којој су поред чланова већа присуствовали и представници других структура општине, на дневном реду нашло се 19 тачака.

Одржана 40. седница Општинског већаОдржана 40. седница Општинског већа

Разматрана су питања везана за будући рад и делатности ЈП „Топлана“ Беочин као и Предлог Решења о прихватању годишњег Извештаја о пословању Јавног предузећа „Топлана“ Беочин за 2016. годину. Због истека мандата у ЈКП „Беочин“ Беочин разматрано је разрешање и именовање председника и чланова Надзорног одбора овог јавног предузећа. Предлог Решења о прихватању Извештаја о раду Општинске управе општине Беочин и Извештаја о извршењу Финансијског плана Општинске управе општине Беочин за 2016. годину такође је разматран на састанку као и Предлог Одлуке о изради Плана генералне регулације насеља Раковац, Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о комуналним делатностима, Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о локалним комунланим таксама, Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о постављању мањих монтажних објеката привременог карактера на површинама јавне намене, Предлог Одлуке о скидању пољопривредних усева са пољопривредног земљишта у државној својини, предлози решења о усвајању почетних ликвидационих извештаја ЈП „Грађевинско земљиште и путна привреда“ Беочин и ЈП „Спортско пословни центар Беочин“ Беочин. Предлог Решења о разрешењу и именовању члана Управног одбора Предшколске установе „Љуба Станковић“ Беочин и Предлог Решења о образовању Комисије за планове.

Одржана 40. седница Општинског већаОдржана 40. седница Општинског већа

На седници је презентовано и писмо о намерама Д.о.о ПХБ из Новог Сада које је заинтересовано за уступање парцеле од 6 до 10 хектара на којој би се изградила фабрика за производњу електричне енергије од дрвеног отпада са којом би се снабдевали велики хладњаци и сушаре за воће и поврће. Фабрика би отворила могућност запошљавања преко 100 радника.

Одржана 40. седница Општинског већаОдржана 40. седница Општинског већа

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
971