Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Београд, 3. јун 2017.

„Дани Војводине“ у Београду

Дани Војводине у Београду

Општина Беочин била је учесник манифестације Дани Војводине у Београду на Тргу републике која је трајала од четвртка 01.06.2017. године до суботе 03.06.2017. године. Манифестација Дани Војводине у Београду пети пут, доводи богаство звукова, укуса, мириса, боја и репрезентативне производе равнице на Тргу Републике и специјалне догађаје на више локација, све то у организацији Туристичке организације Војводине и уз подршку Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, Привредне коморе Србије и града Београда.

Дани Војводине у БеоградуДани Војводине у Београду

За време трајања манифестације на Тргу републике у Београду посетиоцима су били представљени целокупни туристички потенцијали Војводине, уз разноврстан и богат културно-уметнички и гастрономски програм, са циљем привлачења што већег броја домаћих и страних гостију у Покрајину.

Дани Војводине у БеоградуДани Војводине у Београду

На овогодишњим Данима Војводине у Београду Општина Беочин је имала свој штанд. Туристичку понуду Општина Беочин предсатвљала је путем угоститеља, удружења жена и других удружења који су представили богатство традиције, културе и народних обичаја у изради домаћих рукотворина и здраве хране, колача, меда, вина и ракије.

Дани Војводине у БеоградуДани Војводине у Београду

У наставку погледајте галерију фотографија >>

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
969