Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Сремски Карловци, 30. мај 2017.

Подршка покрајине општинама за пројекте у туризму кроз обуку и едукацију кадрова

Подршка покрајине општинама за пројекте у туризму кроз обуку и едукацију кадрова

У згради Магистрата у Сремски Карловцима председник Покрајинске владе Игор Мировић је на отварању пројекта „Стварање услова за подизање конкурентности туристичких дестинација кроз едукацију и обуку кадрова“ подржао почетак реализације значајног пројекта и прву едукацију Центра за истраживања и студије туризма у овој области.

Подршка покрајине општинама за пројекте у туризму кроз обуку и едукацију кадроваПодршка покрајине општинама за пројекте у туризму кроз обуку и едукацију кадрова

Уз подршку Покрајинске владе, Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Немачке агнеције за техничку сарадњу ГИЗ, Туристичке организације Србије и Војводине, Економског факултета у Београду и Удружења хотелијера и ресторатера Србије ХОРЕС пројекат ће бити реализован на територији АП Војводине од маја до децембра 2017. године.

Подршка покрајине општинама за пројекте у туризму кроз обуку и едукацију кадроваЦиљ пројекта је едукативног карактера, што подразумева креирање платформе за размену знања и вештина што би омогућило подизање конкурентности туристичке привреде. Обухватиће едукацију најмање 350 људи који су запослени у јавном, приватном и цивилном сектору као и незапослене са евиденције Националне службе за запошљавање када је реч о темама из предузетништва у туризму и оперативних послова у хотелијерству.

Скупу су се обратили помоћница министра трговине, туризма и телекомуникација Рената Пинџо, директор ГИЗ-а Герхард Сипел и председник карловачке општине Ненад Миленковић.

Општина Беочин, чији су представници Подршка покрајине општинама за пројекте у туризму кроз обуку и едукацију кадроваприсуствовали скупу тако је добила јединствену прилику да учествује у горе поменутом пројекту, који ће омогућити општини да на најбољи могући начин представи и промовише све своје туристичке потенцијале и тиме привуче што више посетилаца и страних туриста.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
967