Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 25. април 2017.

Састанак са компанијом Лафарж БФЦ

Састанак са компанијом Лафарж БФЦ

Састанак са компанијом Лафарж БФЦУ жељи да се успоставе и одрже квалитетни односи са заинтересованим странама у локалној заједници, а у циљу оснивања саветодавног тела за комуникацију, у уторак 25. априла у компанији Лафарж БФЦ, одржан је састанак коме су присуствовали представници ове компаније, директор Димитрије Књегињић са сарадницима, председник општине Беочин Митар Милинковић, са сарадницима као и представници свих других стуктура у општини које су непосредно везане за конкретна питања из област заштите и унапређења животне средине, а која су била и једна од непосредних тема овог састанка.

Састанак са компанијом Лафарж БФЦСастанак са компанијом Лафарж БФЦ

Након презентовања досадашњих укупних резултата рада у наведеној области и планова за 2017. годину, присутни су обишли производни погон и енергентска постројења фабрике при чему су упознати са целокупним производним процесом производње цемента, алтернативним горивима која се користе и свим мерама здравља и заштите на раду.

Састанак са компанијом Лафарж БФЦСастанак са компанијом Лафарж БФЦ

Заједничка констатација након састанка је да ће овакви састанци допринети развоју добрих односа и развоју читаве заједнице у којој се тежи ка партнерским односима компаније Ларафж БФЦ као друштвено одговорне компаније и руководећих структура општине Беочин.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
951