>"> >" />
Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 24. aприл 2017.

Општина Беочин укључена у пројекат "Нови Сад Европска престоница културе 2021. године"

Општина Беочин укључена у пројекат - Нови Сад Европска престоница културе 2021. године

Нови Сад је у Бриселу одабран и проглашен за Европску престоницу културе за 2021. годину на основу пројекта "Нови Сад 2021" који је осмишљен као платформа за развој културних и креативних потенцијала града. Исти има за циљ да оснажи културну виталност града, омогући урбану регенерацију, те да побољша интернационални углед и туристичку понуду Новог Сада. Поред општине Беочин у Пројекат су укључене још и општине Ириг и Сремски Карловци.

Општина Беочин укључена у пројекат - Нови Сад Европска престоница културе 2021. годинеОпштина Беочин укључена у пројекат - Нови Сад Европска престоница културе 2021. године

С тим у вези у општини Беочин уприличен је још један састанак представника наше општине са представницима Организационог одбора ове манифестације Помоћником покрајинског секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, Јованом Подрашчанином и Дарком Полићем, архитектом и сарадником на Пројекту, а на коме су прецизније дати елементи овог пројекта.

Општина Беочин укључена у пројекат - Нови Сад Европска престоница културе 2021. годинеОпштина Беочин укључена у пројекат - Нови Сад Европска престоница културе 2021. године

Ово је други у низу радних састанака који ће бити организовани у наредном периоду, а са циљем да се одреде приоритети у општини, мапирају могући садржаји и објекти, сними терен и крене у целокупну разраду и едукацију на нивоу Организационог одбора са темом менаџмента где ће се и јасно дефинисати радна група која ће бити укључена у реализацију овог Пројекта који пружа изузетну шансу за културне, туристичке и све друге потенцијале наше општине.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
949