Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Сусек, 27. јануар 2017.

Сусечко удружење жена „Велико срце“ кумовало прослављању Светог Саве

Велико срце проширило активности

Сусечко удружење жена Велико срце кумовало прослављању Светог Саве

Сусечко удружење жена Велико срце кумовало прослављању Светог СавеУ свим православним храмовима на територији општине Беочин литургијама и свечаним приредбама у школама обележена је црквена и школска слава Свети Сава. Свечано је било у Сусеку, у препуном храму св. Арханђела Гаврила, где су славске куме биле овдашње чланице удружења жена "Велико срце".

Удружење жена "Велико срце" из Сусека имало је активности и дан раније. Наиме, оне су своје активности прошириле и на едукативни рад са децом, са циљем очувања народне традиције и израде ручних радова. У основној школи "Јован Поповић" у Сусеку, 26. јануара 2017. године, чланице удружења су одржале едукативну радионицу у којој су заинтересовани ученици, могли да се упознају са традицијом израде ручних радова на овим просторима, као и да сами науче како се везе. Сав потребан материјал обезбедило је сусечко удружење жена "Велико срце", на челу са председницом Бојаном Апић.

Сусечко удружење жена Велико срце кумовало прослављању Светог СавеСусечко удружење жена Велико срце кумовало прослављању Светог Саве

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
932