>"> >" />
Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 10. decembar 2016.

Predškolska ustanova "Ljuba Stanković" Beočin proslavila značajan jubilej 40 godina postojanja

 Predškolska ustanova Ljuba Stanković Beočin proslavila značajan jubilej 40 godina postojanja

Ove godine Predškolska ustanova "Ljuba Stanković" Beočin, proslavila je svoj jubilej - 40 godina postojanja i uspešnog rada. Za sve te godine, zajedno sa lokalnom samoupravom razvijena je mreža na skoro čitavoj teritoriji opštine Beočin, a njihovi vrtići dostupni su deci od Rakovaca do Luga.

Predškolska ustanova Ljuba Stanković Beočin proslavila značajan jubilej 40 godina postojanjaPredškolska ustanova Ljuba Stanković Beočin proslavila značajan jubilej 40 godina postojanja

U predškolskoj ustanovi ističu da su ponosni što različitim vrstama boravka i programa obuhvataju svu decu predškolskog uzrasta i veliki broj mlađe dece, ukupno 403 dece.

Da bi sva deca bila zadovoljna i odrastala u uslovima koje svako dete na svetu treba da ima, brinuli su se zaposleni u ustanovi, ali i čitava lokalna samouprava kao osnivač. Visoko profesionalni kadar, svoj razvoj je sticao kontinuiranim stručnim usavršavanjem i akademskim doškolovavanjem.

Predškolska ustanova Ljuba Stanković Beočin proslavila značajan jubilej 40 godina postojanjaPredškolska ustanova Ljuba Stanković Beočin proslavila značajan jubilej 40 godina postojanja

Želje i motivi za razvojem ne jenjavaju, a pred neposrednom realizacijom su planovi i projekti Opštine, na čelu sa predsednikom opštine Mitrom Milinkovićem, čijim izuzetnim zalaganjem i brigom o najmlađima, biće ostvoreni potrebni uslovi da se primi još veći broj dece, prošire kapaciteti, omogući bogatiji i sadržajniji boravak u vrtiću i van njega, a sve u cilju podrške porodici i kvalitetnijeg života svih naših sugrađana.

Predškolska ustanova Ljuba Stanković Beočin proslavila značajan jubilej 40 godina postojanjaProslavom ovog značajnog jubileja evocirane su uspomene na sve ono što je obeležilo njegovo trajanje, tako da su opština Beočin i njeni građani, a pogotovo oni koji su nekada bili njeni polaznici, imali priliku da osete radost ovog događaja i ponos što su i oni sami deo toga.

-
-
-
-
-
-
-
-