Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 6. oktobar 2016.

Predsednik Milinković sa opštinskim prevoznicima

Predsednik Milinković sa opštinskim prevoznicima

Danas je u velikoj sali Skupštine oštine Beočin, u okviru sastanaka sa privrednicima sa teritorije opštine, predsednik opštine Beočin Mitar Milinković održao sastanak sa privatnim prevoznicima u oblasti kamionskog transporta. Cilj sastanka je upoznavanje sa postojećom situacijom u toj oblasti i pomoć koju može da pruži lokalna samouprava u rešavanju njihovih problema.

Predsednik Milinković sa opštinskim prevoznicimaPredsednik Milinković sa opštinskim prevoznicima

Sastanku je prisustvovala većina pozvanih prevoznika koji su pokazali ozbiljan i odgovoran stav po ovim pitanjima, ističući da dugi niz godina, lokalna samouprava i ranije strukture vlasti, nisu vodile računa o njima i pri tome, na ovakvom pristupu i sagledavanju stvari i trenutne situacije, iskazali svoju zahvalnost predsedniku opštine Milinkoviću u uverenju da će, kao što je i uvek činio do sada u svim oblastima, i u interesu svih struktura opštine, a naročito građana, tako i ovde, svojim zalaganjem i autoritetom doprineti povoljnom rešavanju ovih problema.

Predsednik Milinković sa opštinskim prevoznicimaPredsednik Milinković sa opštinskim prevoznicima

U diskusiji koja je vođena iskazana je dosta teška situacija prevoznika, a posebno neizvesna situcija za predstojeći period s obzorom da se bliži kraj građevinske sezone i kraj godine i dolazi period sve manjih potreba za kamionskim prevozom i sličnim vrstama usluga. Okosnica u ovom delu privrednih delatnosti je kompanija Lafarž Holcim i rešenje problema vidi se u većoj brizi i zastupljenosti domaćih prevoznika u prevozu cementa jer se tako posluje i u drugim opštinama, odnosno sa drugim fabrikama cementa. U tom pravcu biće i ugovoren sastanak predstavnika opštine, predsednika Mitra Milinkovića, njegovih saradnika i predstavnika prevoznika sa rukovodstvom fabrike cementa, direktorom cementare i njegovim najbližim saradnicima.

-
-
-
-
-
-
-
-