Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 26. jul 2016.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu u poseti Beočinu

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu u poseti Beočinu

Danas je u zvaničnu posetu opštini Beočin sa svojim saradnicima došao Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez prijateljski i srdačno dočekan od Predsednika opštine Beočin Mitra Milinkovića. U razgovoru koji je vođen sagledane su mogućnosti za saradanju i unapređenje sporta u opštini Beočin. Na istom putu, dvojica iskusnih sportista, državni reprezentativci i nosioci brojnih odličja sa mnogih međunarodnih i svetskih takmičenja, otvorili su put nove uspešne saradnje Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine i lokalne samouprave Opštine Beočin.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu u poseti BeočinuPokrajinski sekretar za sport i omladinu u poseti Beočinu

Na sastanku je pokrajinski sekretar informisan o strukturama opštine koje su angažovane u oblasti sporta, Sportskom savezu, sportskim klubovima i udruženjima iz oblasti sporta i broju istih, načinu njihovog finansiranja, sportskim terenima i sadržajima Sportsko poslovnog centra Beočin koji stoje naraspolaganju ne samo sportistima i građanima opštine Beočin već i šire.

Posle sastanka na kome su sagledani pravci buduće saradnje, gosti su obišli neke od sportskih sadržaja u Beočinu, terene u parku, za koje je potrebno obostrano angažovanje kako bi se osposobili za redovno korišćenje građana svih uzrasta i njihovo bavljenje sportom i rekreacijom.

-
-
-
-
-
-
-
-