Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 15. jun 2016.

3. sednica Skupštine opštine Beočin

Usvojen izveštaj o izvršenju budžeta za 2015. godinu

3. sednica Skupštine opštine Beočin

U velikoj sali opštine Beočin danas 15. juna 2016. je održana 3. redovna sednica Skupštine opštine kojom je predsedavao predsednik Skupštine opštine Zoran Stokuća.

Sednici su pored odbornika prisustvovali i predsednik opštine Mitar Milinković, članovi Opštinskog veća, zamenik predsednika opštine Milanko Bjelobrk, načelnica Opštinske uprave Katarina Ostojić Ilić, predstavnici nadležnih službi Opštinske uprave, predstavnici javnih preduzeća i ustanova i predstavnici mesnih zajednica na teritoriji opštine.

3. sednica Skupštine opštine Beočin3. sednica Skupštine opštine Beočin

Najznačajnije tačke dnevnog reda odnosile su se na finansijske izveštaje direktnih i indirektnih budžetskih korisnika, odnosno javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač opština.

Skupština je razmatrala i usvojila izveštaje o radu i finansijske izveštaje za 2015. godinu sledećih institucija: Centra za socijalni rad grada Novog Sada - odeljenje Beočin, JKP "Beočin" Beočin, JP "Toplana", DZ "Dr Dušan Savić Doda" Beočin, OŠ "Jovan Grčić Milenko" Beočin, OŠ "Jovan Popović" Susek, PU "Ljuba Stanković" Beočin, Kulturni centar opštine Beočin, Mesne zajednice: Rakovac, Beočin, Beočin grad, Brazilija, Čerević, Banoštor, Sviloš, Grabovo, Susek i Lug, JP" Sportsko poslovni centar Beočin" Beočin, JP "Građevinsko zemljište i putna privreda" Beočin, Skupštine opštine Beočin, Predsednika opštine i Opštinskog veća, Pravobranilaštva opštine Beočin i Opštinske uprave Beočin.

Nakon analize navedenih izveštaja, odbornici su usvojili i Odluku o završnom računu budžeta opštine Beočin za 2015. godinu.

3. sednica Skupštine opštine Beočin3. sednica Skupštine opštine Beočin

Skupština je razmatrala i donela i sledeća rešenja: Rešenje o imenovanju predsednika i članova Saveta za rodnu ravnopravnost i Rešenje o postavljanju komandanta, zamenika komandanta, načelnika i članova Štaba za vanredne situacije.

Na dnevnom redu skupštine našao se i usvojen je Predlog zaključka o pokretanju postupka za razrešenje direktora JKP "Beočin" Beočin, Nebojše Katića.

-
-
-
-
-
-
-
-