Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 1. јун 2015.

Општинско веће – 103. седница

Данас је у Малој сали Скупштине општине Беочин одржана 103. седница Општинског већа којом је председавао председник општине Милан Шодић.

Разматрани су, усвојени и упућени Скупштини на разматрање следећи предлози: Предлог Одлуке о изменама и допунама Статута општине Беочин, Предлог Одлуке о завршном рачуну општине Беочин за 2014. годину и Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о оснивању Културног центра општине Беочин.

Највећи број тачака данашњег дневног реда односио се на финансијске извештаје за 2014. годину, који су саставни део Одлуке о завршном рачуну општине Беочин за 2014. годину: финансијски извештаји јавних установа, финансијски извештаји јавних предузећа, финансијски извештаји месних заједница, Извештај о финансијском пословању Спортског савеза општине Беочин, Извештај о извршењу финансијског плана Скупштине општине Беочин, Извештај о извршењу финансијског плана Председника општине и општинског већа, Извештај о извршењу финансијског плана правобранилаштва општине Беочин, Извештај о раду Општинске управе Беочин и Извештај о извршењу Финансијског плана Општинске управе Беочин.

На дневном реду седнице Општинског већа нашле су се и тачке које се односе на кадровске промене у скупштинским комисијама и саветима.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
795