>"> >" />
Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 20. април 2015.

Почела предавања на пројекту "Припреми се за европско тржиште"

Беочин, 20. април 2015. Почела предавања на пројекту

Данас је у згради општине Беочин, почело прво у низу прадавања у оквиру пројекта Европске интеграције и јачање конкурентности сектора МСПП – Припреми се за европско тржиште" чију реализацију финансира немачка фондација Конрад Аденауер.

Пројекат заједнички спроводе Регионална развојна агенција Бачка, Европски покрет Нови Сад и Општина Беочин.

Беочин, 20. април 2015. Почела предавања на пројекту Кроз пројекат се пружа подршка микро, малим и средњим предузећима, предузетницима, као и незапосленим лицима у циљу усвајања знања и вештина. Едукације су бесплатне и тичу се предузетништва, управљања бизнисом, ЕУ политика за мала и средња предузећа и стандарда квалитета. Пројекат је подељен у два сегмента и усмерен је на пружање стручног усавршавања незапосленим лицима, као и лицима која већ руководе својим пословима, али би желели да се додатно усаврше како би били конкурентнији на европском тржишту.

У другој фази пројекта, учесници који су се одлучили да покрену одређену производњу, или постојећа предузећа која се баве одговарајућом производњом, имаће могућност да своје производе излажу и продају на манифестацијама туристичког карактера које ће бити организоване на јесен 2015.године.

На тај начин биће им пружен додатни економски подстицај за напор који су уложили учешћем кроз овај пројекат, а сви учесници који су се пријавили на програм, после завршених предавања добиће одговарајући сертификат којим се доказује стечено знање кроз овај пројекат.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
771