Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 11. februar 2015.

Sednica Opštinskog veća

Sednica Opštinskog veća

Danas je u Velikoj Sali Skupštine opštine Beočin održana 96. sednica Opštinskog veća kojom je predsedavao predsednik opštine Milan Šodić.

Sednica Opštinskog većaSednica Opštinskog veća

Na dnevnom redu današnjeg zasedanja bili su predlozi finansijskih planova mesnih zajednica, javnih ustanova, Opštinske uprave, Predsednika opštine i Opštinskog veća, Predsednika Skupštine opštine, Pravobranioca opštine Beočin, Sportskog saveza opštine Beočin, svih javnih preduzeća, kao i finansijski plan Crvenog krsta Beočin. Razmatran je i zahtev JP „Toplana“ Beočin koji se odnosi na promenu cena toplotne energije.

Sednica Opštinskog većaSednica Opštinskog veća

Pored navedenih tačaka, Opštinsko veće razmatralo je i tačke koje se odnose na kadrovske promene u JP „Toplana“ Beočin, JP „Građevinsko zemljište i putna privreda“ Beočin, upravnim odborima Kulturnog centra opštine Beočin i PU „Ljuba Stanković“ Beočin, skupštinskim komisijama i savetima, kao i u Opštinskoj izbornoj komisiji.

Sednica Opštinskog većaSednica Opštinskog veća

Na dnevni red uvrštene su i dve tačke koje je Opštinsko veće nakon razmatranja uputilo Skupštini opštine Beočin na usvajanje: predlog Odluke o donošenju Plana generalne regulacije naselja Beočin i predlog Odluke o donošenju Plana detaljne regulacije kompleksa za skladištenje i promet eksplozivnih materija (pirotehničkih proizvoda i lovačke municije) u K.O. Beočin.

Sednica Skupštine opštine Beočin zakazana je za 20. februar 2015. godine.

-
-
-
-
-
-
-
-