Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 23. јануар 2019.

Општинско веће 92. седница

Општинско веће 92. седница

У среду, 23. јануара 2019. године са почетком у 08,15 часова у згради Скупштине општине Беочин, у Малој сали, одржана је 92. седница Општинског већа општине Беочин, којом је председавао председник Општинског већа и општине Беочин, Митар Милинковић, а којој су поред чланова већа присуствовали представници и других руководећих структура општине као и известиоци за достављене предлоге одлука и решења по тачкама дневног реда.

Општинско веће 92. седницаОпштинско веће 92. седница

На дневном реду ове седнице било је 11 тачака, а разматрани су и усвајани: Предлог Програма уређивања грађевинског земљишта за 2019. годину, Предлог Решења о давању сагласности на Предлог Правилника о одређивању накнаде за одржавање функционалности система даљинског грејања, Предлог Решења за утврђивање јавног интереса за експропријацију, односно административни пренос непокретности у циљу изградње приступне насељске саобраћајнице – колски прилаз у К.О. Черевић.

Општинско веће 92. седницаОпштинско веће 92. седница

На седници су према утврђеном дневном реду разматрана и друга питања, као и молбе, предлози и захтеви грађана везани за решавање њихових личних тренутних потреба и ситуација у којима се налазе из домена надлежности и одлучивања општинског већа.

Општинско веће 92. седницаОпштинско веће 92. седница

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
265