Сачекајте моменат!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Актуелни конкурси
-
-
-
-
Годишњи извештаји о раду јавних предузећа
Ценовник услуга јавних предузећа
Промо материјали и брошуре
Базе подазака
Службени лист општине Беочин
Питајте председника
Питајте председника скупштине
Јавне набавке
<< Назад
Беочин, 10 новембар 2018.

Православље на интернету 13. изложба

Православље на интернету 13. изложба

У присуству бројних аутора међу којима је било и петоро награђених у суботу, 10. новембра у Дому културе у Беочину отворена је 13. Међународна изложба фотографија „Православље на интернету“. Ово традиционално и јединствено такмичење фотографа под покровитељством општине Беочин и других донатора, које тринаест година за редом организује Друштво љубитеља фотографије, филмских и видео остварења „Беофото“ из Беочина, отворио је председник Скупштине општине Беочин Зоран Стокућа. На овогодишњи конкурс стигло је 346 фотографија од стране 78 аутора из 11 земаља: Русије, Македонија, Бугарске, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Пољске,  Аустралије, САД, Словеније, Кипра и 24 града Србије. Жири Фото кино и видео савеза Војводине, у саставу Душан Живкић и Синиша Бубњевић прихватио је 267 фотографија 72 аутора.

Православље на интернету 13. изложбаПравославље на интернету 13. изложба

Прву награду за фотографију освојио је Новосађанин Јан Вало. Друга награда припала је Александеру Васиљуку из Пољске, док је трећу освојио Ђорђе Петровић из Врњачке Бање. Најбољу колекцију фотографија за овај конкурс, по мишљењу жирија, послао је Владимир Сајапин из Русије. Другу награду за колекцију добио је Алексеј Литијагов из Русије док је трећа награда за колекцију припала Алекси Стојковићу из Београда. Похвалама за фотографију награђени су Оља Симовић из Рашке, Војислав Луковић и Данко Страхинић обојица из Београда, а за колекцију Маргарита Толмачева из Русије и Мирко Јовић из Вршца.

Православље на интернету 13. изложбаПравославље на интернету 13. изложба

Награду „Сава Драгојловић“, коју додељује жири организатора изложбе за најбољу фотографију домаћег аутора, добио је Дејан Чавић из Новог Сада. Поставка од 87 фотографијa изложена је до 22.новембра 2018. године у холу Дома културе у Беочину, а сви прихваћени радови као и досадашње изложбе могу да се виде на сајту Друштва, на адреси www.beofoto.rs

Православље на интернету 13. изложбаПравославље на интернету 13. изложба

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
251