Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 30. maj 2024.

Dodela penzionerskih kartica u Opštini Beočin

Dodela penzionerskih kartica u Opštini Beočin

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković je danas u društvu direktora novosadske filijale PIO Fonda Borisa Jevtića prisustvovala dodeli penzionerskih kartica koja je upriličena u beočinskom Domu kulture.

Janković je ovom prilikom istakla da je program penzionerskih kartica zaživeo u Beočinu prošle godine i da je do sada oko 2 000 beočinskih penzionera već preuzelo svoje kartice.

Dodela penzionerskih kartica u Opštini BeočinDodela penzionerskih kartica u Opštini Beočin

„Saradnja sa novosadskom filijalom PIO Fonda je odlična i drago mi je što je i danas organizovana akcija dodele penzionerskih kartica za još 200 naših sugrađana koji su se u prethodnom periodu prijavili. Kartice nude brojne popuste i povoljnosti za kupovinu proizvoda i usluga u gotovo svim gradovima u Srbiji a pored velikih trgovinskih lanaca, „Srbija Voza“, JGSP-a i drugih nacionalnih kompanija, u ovaj program ušlo je i pet beočinskih preduzeća koji su ponudili popuste.“, istakla je Janković i pozvala sve preduzetnike iz Beočina da se pridruže ovom programu kako bi našim najstarijim sugrađanima omogućili još bolji standard.

Prema rečima direktora novosadske filijale PIO Fonda Borisa Jevtića, nacionalni program penzionerskih kartica nije završen i svi korisnici koji žele da imaju penzionerske kartice se mogu prijaviti na sajtu Fonda PIO. On je dodao da se kroz promociju ovog projekta sve veći broj firmi priključuje programu te da je novosadska filijala potpisala više od 100 aktivnih sporazuma sa firmama koje nude pogodnosti.

Dodela penzionerskih kartica u Opštini BeočinDodela penzionerskih kartica u Opštini Beočin

„Trgovine, prevoznici, prodavnice tehnike ali i bolnice, optičarske radnje i ugostitelji se u sve većem broju pridružuju i trudimo se da razumemo potrebe naših najstarijih sugrađana i osiguramo što širi spektar pogodnosti. Drago mi je što se i manje sredine uključuju, jer je to našim korisnicima značajno.“, istakao je Jevtić.

Među potpisnicima sporazuma o saradnji na programu penzionerskih kartica, sa teritorije opštine Beočin su Kulturni centar opštine Beočin, Sportski centar „Beočin“, SPTR „Nusret Diljaj“, apoteka „Jason“ kao i DBP „Produkt“.

Pogodnosti koje su na raspolaganju u Beočinu su popusti prilikom kupovine lekova, bele tehnike, nabavke drva i svih vrsta ogreva za zimu, besplatna godišnja članarina u gradskoj biblioteci kao i povoljnosti prilikom korišćenja svih usluga Sportskog centra „Beočin“.

Akcija podele penzionerskih kartica se nastavlja i u narednim danima a svi penzioneri koji ih do sada nisu preuzeli, to mogu učiniti u ispostavi PIO Fonda u Beočinu.

foto: Opština Beočin

-
-
-
-
-
-
-
-