Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 20. maj 2024.

Bolja saobraćajna signalizacija u Beočinu i okolini

Bolja saobraćajna signalizacija u Beočinu i okolini

Na osnovu sugestija građana kao i u saradnji sa mesnim zajednicama, Opština Beočin je u proteklim danima sprovela radove na poboljšanju saobraćajne signalizacije u sedam mesnih zajednica na području opštine Beočin.

Bolja saobraćajna signalizacija u Beočinu i okoliniBolja saobraćajna signalizacija u Beočinu i okolini

Kako bi se uverila da su uslovi kretanja u saobraćaju poboljšani, predsednica opštine Beočin Biljana Janković obišla je neke od lokacija i razgovarala sa sugrađanima te najavila da će se projekti postavljanja i unapređenja saobraćajne signalizacije biti nastavljeni i u narednom periodu.

Bolja saobraćajna signalizacija u Beočinu i okolini„Shodno sugestijama naših sugrađana, drugi put u ovoj godini sprovodimo radove na poboljšanju saobraćajne signalizacije u Beočinu i okolini. Za sada, najviše zahteva pristiže za postavljanje gumenih usporivača, led displeja koji očitavaju brzinu kretanja vozila a imali smo i redovna održavanja i popravke oštećenih znakova, postavljanje saobraćajnih ogledala, tabli za obeležavanje ulica i drugo. Drago mi je da su naši građani zadovoljni i pozivam sve da zahteve upute Opštinskoj upravi Beočin kako bi i u narednom krugu mogli da pokrijemo što više lokacija.“ istakla je Janković.

U Beočin gradu postavljeni su gumeni usporivači u Dunavskoj ulici i u ulici Planta 9, izvršena je popravka oštećenih postojećih znakova na više lokacija a postavljena je i dodatna signalizacija u neposrednoj okolini Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“.

Bolja saobraćajna signalizacija u Beočinu i okoliniBolja saobraćajna signalizacija u Beočinu i okolini

U Beočin selu, Čereviću i Banoštoru postavljena su i zamenjena oštećena saobraćajna ogledala i znakovi, dok su na teritoriji mesne zajednice Rakovac postavljeni gumeni usporivači u Karađorđevoj ulici u naselju Dumbovo, kao i neophodni putokazi za dom zdravlja, školu i drugo.

U Braziliji su postavljeni znakovi za zabranjeno zaustavljanje i parkiranje kod mesne kancelarije kao i panelni svetlosni displeji za upozorenje prekoračenja brzine dok je u Suseku zamenjena tabla sa nazivom mesta iz pravca Luga.

Opština Beočin će u narednom periodu nastaviti sa radovima na unapređenju saobraćajne
signalizacije kako bi uslovi kretanja svih učesnika u saobraćaju bili bezbedniji i bolji.

foto: Ismet Ademovski, Opština Beočin

-
-
-
-
-
-
-
-