Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 28. novembar 2023.

Završeni radovi na renoviranju škole u Beočin selu

Završeni radovi na renoviranju škole u Beočin selu

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković obišla je danas područno odeljenje Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“ u Beočin selu gde su završeni radovi na renoviranju objekta.

U proteklim danima u ovoj školi kompletno su zamenjeni prozori, ugrađena su nova vrata, okrečeni su zidovi i zamenjen je pod u prostorijama u kojima se odvija nastava. Na objektu je izvršena i hidroizolacija a učenici su ponovo u školskim klupama spremni za zimu.

Završeni radovi na renoviranju škole u Beočin seluZavršeni radovi na renoviranju škole u Beočin selu

Opština Beočin je ove jeseni započela najavljena ulaganja u gotovo sve školske objekte na svojoj teritoriji a prema rečima predsednice opštine Biljane Janković, posebno se vodi računa o tome da se manja područna odeljenja u beočinskim selima ne izdvajaju u odnosu na potrebe velikih škola koje se nalaze u Beočinu i Suseku.

„Pored besplatnih udžbenika koje Opština Beočin obezbeđuje za sve osnovce na redu je da se reše pitanja i problemi koji se tiču uslova boravka u našim školama. Svaka od škola ima svoje potrebe sa kojima sam u proteklih godinu dana upoznata i drago mi je što smo bili u prilici da pokrenemo ova ulaganja. Do sada smo uspeli da završimo radove u školama u Svilošu i Suseku, danas sam imala priliku da obiđem i Beočin selo a očekujem i posetu školi u Čereviću. Do kraja godine bi trebalo da se završe i radovi na sanaciji krova „male“ škole koju pohađaju niži razredi u Beočinu.“, rekla je Janković i dodala da je saradnja sa direktorima beočinskih škola izuzetno dobra.

Završeni radovi na renoviranju škole u Beočin seluZavršeni radovi na renoviranju škole u Beočin selu

Ona se tokom posete Beočin selu sastala sa direktorom Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“ Draganom Mitićem koji se zahvalio Opštini Beočin na saradnji i podršci u pogledu rešavanja najvažnijih pitanja i poboljšanja uslova za rad i boravak svih beočinskih učenika.

Završeni radovi na renoviranju škole u Beočin selu„Svesni smo da je za sve ovo potrebno vreme ali se trudimo da zajednički pronađemo efikasna rešenja koja će u što kraćem roku izaći u susret potrebama naših nastavnika i učenika. Nakon manjih škola, za narednu godinu je planirana rekonstrukcija krova našeg najvećeg objekta koji u Beočinu pohađa nešto više od 800 učenika.“ rekao je Mitić.

foto: Opština Beočin

-
-
-
-
-
-
-
-