Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 22. novembar 2023.

Humanost na delu - pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta ustupio novčani iznos nagrade meštanki Rakovca

Humanost na delu - pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta ustupio novčani iznos nagrade meštanki Rakovca

Ovogodišnji dobitnik Plakete Opštine Beočin, pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta odlučio je da svoju novčanu nagradu u iznosu od 85 hiljada dinara ustupi Đurđici Nedimović, meštanki Rakovca koja zbog ozbiljnih zdravstvenih problema ima otežano kretanje i živi u zajedničkom domaćinstvu sa sestrom i dvoje maloletne dece.

Ovim povodom predsednica opštine Beočin Biljana Janković danas je zajedno sa svojim saradnicima i meštanima Rakovca posetila Đurđicu kako bi joj uručila ova sredstva i pružila podršku.

Humanost na delu - pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta ustupio novčani iznos nagrade meštanki RakovcaHumanost na delu - pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta ustupio novčani iznos nagrade meštanki Rakovca

„Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, gospodin Basta je mnogo toga učinio za razvoj sporta u našoj opštini zbog čega smo mu se zahvalili najvišim opštinskim priznanjem, Plaketom opštine Beočin za 2023. godinu. Kada je izrazio želju da se odrekne novčanog iznosa nagrade, stigao je predlog naših sugrađana da se pomogne Đurđici, što je za svako poštovanje i pohvalu! Drago nam je što smo u prilici da kroz saradnju i razumevanje budemo tu jedni za druge i iskoristimo svaku priliku da pomoć i podrška stignu u prave ruke!“, istakla je predsednica opštine Beočin Biljana Janković.

U ime opštine Beočin zahvaljujemo se pokrajinskom sekretaru, gospodinu Basti na ovom lepom i plemenitom gestu.

foto: Ismet Ademovski

-
-
-
-
-
-
-
-