Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 10. oktobar 2023.

Promocija knjige „Osmeh i ostala čuda“ Milana Belegišanina večeras na Oktobarskim svečanostima u Beočinu

Promocija knjige „Osmeh i ostala čuda“ Milana Belegišanina večeras na Oktobarskim svečanostima u Beočinu

Promocija knjige novosadskog reditelja i književnika Milana Belegišanina „Osmeh i ostala čuda“ biće održana večeras od 19 časova u Domu kulture u Beočinu u okviru programa Oktobarskih svečanosti.

Promocija knjige „Osmeh i ostala čuda“ Milana Belegišanina večeras na Oktobarskim svečanostima u BeočinuPublika će na promociji imati priliku da se upozna sa najnovijom knjigom poznatog novosadskog književnika, majstorom pripovedačkog magičnog realizma, koja nam donosi pregršt novih, upečatljivo uobličenih priča u kojima se autor nenametljivo vraća nekim od karakterističnih motiva i prostora sopstvene proze.

Pripovesti iz nove Belegišaninove knjige odvešće čitaoce u uverljivo opisani svet prepoznatljivih mesta iz današnjeg ambijenta mesta Stari Rakovac na obroncima Fruške gore, opisujući i sudbine ljudi koji se ovde susreću, ali ta proza začudnih obrta otkriva i onu drugu, skrivenu, metafizičku stranu bitisanja ovih junaka sa životne margine.

Na promociji će pored autora, govoriti predsednik KUD „Brile“ Sekula Petrović.

Moderator programa je Dragan Jovičić Srba a za muzičku pratnju i lep ugađaj večerašnjoj publici pobrinuće se i beočinski „Charlie Brown“ bend.

Program i satnicu ovogodišnjih Oktobarskih svečanosti u Beočinu možete pogledati u nastavku.

Dobrodošli!

-
-
-
-
-
-
-
-