Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 28. septembar 2023.

Najava događaja - manifestacija „Lovački gulaš“ u subotu u Suseku

Najava događaja - manifestacija „Lovački gulaš“ u subotu u Suseku

U organizaciji Lovačkog udruženja „Susek“ a pod pokroviteljstvom Opštine Beočin u subotu, 30. septembra u Suseku biće održana peta po redu manifestacija „Lovački gulaš 2023“.

I ove godine „Lovački gulaš“ će tradicionalno okupiti brojne ekipe, učesnike i posetioce iz svih krajeva Vojvodine koji će imati priliku da pokažu svoja kulinarska umeća, probaju domaću hranu i specijalitete ali i da uživaju u bogatom pratećem programu i sadržajima manifestacije.

Prema rečima organizatora, svaka prijavljena ekipa imaće obezbeđeno 3,5 kilograma mesa za pripremu, obezbeđen sto i klupe kapaciteta od šest do osam učesnika i vodu a priprema gulaša se može vršiti na drva ili na plin.

Prijava ekipa počinje od 11 časova, svečano otvaranje manifestacije je u 11.30 časova dok takmičarski deo pripreme gulaša počinje od 11.40 i završava se u 15 časova.

Kotizacija za učešće na manifestaciji je 5 000 dinara po ekipi.

Ovogodišnji članovi sudijskog žirija su strukovni menadžer gastronomije Mihajlo Isaković, strukovni menadžer gastronomije Miloš Novakov i šef kuhinje novosadskog restorana Mon Ami, Aleksa Podraščanin.

Pored takmičarskog dela manifestacije, posetioci će u subotu moći da kupe gulaš, drugu hranu i piće po veoma povoljnim cenama.

Za sve informacije, zainteresovani se mogu obratiti na tel. 064/029-6399 (Sima Miljić) i 065/2527-119 (Predrag Božić).

Prijatelj manifestacije je Kulturni centar opštine Beočin.

Vidimo se u subotu u Suseku!

Dobrodošli!

Najava događaja - manifestacija „Lovački gulaš“ u subotu u Suseku

-
-
-
-
-
-
-
-