Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 5. jul 2023.

Najava događaja – promocija sportova na terenima u Špicer bašti

Najava događaja – promocija sportova na terenima u Špicer bašti

Poštovani,

Opština Beočin i Sportski savez opštine Beočin pozivaju vas na promociju sportova koja će biti upriličena u četvrtak, 6. jula od 18.30 časova na rekonstruisanim terenima za male sportove u beočinskoj Špicer bašti.

Najava događaja – promocija sportova na terenima u Špicer baštiUz defile članova sportskih klubova opštine Beočin i promociju džudoa i stonog tenisa, u Špicer bašti će se igrati i fudbalske utakmice u organizaciji FK „Cement” kao i košarkaški mečevi u organizaciji KK „Beočin”.

Događaju će prisustvovati predsednica opštine Beočin Biljana Janković kao i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta.

Najava događaja – promocija sportova na terenima u Špicer baštiNajava događaja – promocija sportova na terenima u Špicer bašti

Zahvaljujući saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu opština Beočin realizovala je ulaganja u vrednosti od 10.6 miliona dinara u kompletnu rekonstrukciju terena za male sportove (košarka, fudbal i rukomet) a radovima je obuhvaćena i rekonstrukcija tribina, sređivanje klupa, nastrešnica i drugog mobilijara.

Pozivamo Vas da zajedno otvorimo letnju sezonu sportskih aktivnosti i druženja u Špicer bašti!

Dobrodošli!

foto: Branislav Bane Ćatić

-
-
-
-
-
-
-
-