Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 30. jun 2023.

Najava događaja – u nedelju u Beočinu počinje „Bebi beoleto“

Beočinska dečija kulturna manifestacija „Bebi beoleto“ održaće se od 2. do 6. jula na platou ispred Doma kulture u Beočinu.

I ove godine, na samom početku letnjeg raspusta, organizatori su pripremili kulturne, zabavne i edukativne sadržaje koji će u narednim danima najmlađima doneti zabavu i razonodu uz pozorište, pesmu i igru.

Svi programi su besplatni a održavaće se svakodnevno na platou ispred beočinskog Doma kulture sa početkom od 19 časova.

Manifestaciju će u nedelju, 2. jula, otvoriti beogradska pozorišna predstava „Velika krađa igračaka“. U ponedeljak, 3. jula, na repertoaru je predstava mađioničara i klovna „Škola magije“ dok će u utorak, 4. jula, publika uživati u mjuziklu „Cvrčak i mrav“.

U sredu, 5. jula, na programu je pozorišna predstava za decu i omiljeni lik mnogih mališana „Majstor Mario sve snove ostvario“ a u četvrtak, na programu zatvaranja ovogodišnjeg „Bebi beoleta“, nastupiće dečija dramska sekcija KUD „Brile“ sa ekološkom predstvaom koja je već osvojila mesto favorita na vojvođanskim festivalima ali i u srcima domaće publike „Čistoća je od zlata jabuka“.

U okviru manifestacije po prvi put u našem gradu biće predstavljen i kocept biblioteka na otvorenom koje će sugrađanima, na nekoliko lokacija u gradu, ponuditi knjige i prostor za čitanje kako bi uživali u dugim letnjim danima i slobodnom vremenu.

Čekamo vas na platou ispred Doma kulture u Beočinu da uz muziku, balone i druženje zajedno otvorimo još jedno „Bebi beoleto“!

Organizator događaja je Centar za kulturu, sport i turizam a pokrovitelj manifestacije je Opština Beočin.

Dobrodošli!

Najava događaja – u nedelju u Beočinu počinje „Bebi beoleto“

-
-
-
-
-
-
-
-