Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 15. maj 2023.

Tribina o prevenciji nasilja u sredu u Beočinu

Tribina o prevenciji nasilja u sredu u Beočinu

Tribina o prevenciji nasilja u sredu u BeočinuTim za zaštitu od diskriminacije, nasilja, zanemarivanja i zlostavljanja Predškolske ustanove „Ljuba Stanković“ iz Beočina vas poziva da prisustvujete tribini za roditelje koja će se održati u sredu 17. maja, 2023. godine u amfiteatru Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“ sa početkom u 17 časova.

Tribina je posvećena sprečavanju pojave nasilja svake vrste, sa posebnim akcentom na preventivno delovanje i rad sa najmlađima kao i mere koje kao roditelji možemo preduzeti u cilju efikasnijih razgovora i postupanja sa decom u svrhu sprečavanja nasilja.

Na tribini će izlagati direktorka PU „Ljuba Stanković“ Ljubica Đurić, koordinatorka Tima za zaštitu od diskriminacije, nasilja, zanemarivanja i zlostavljanja Ljubica Pejić Kuzmanović, pedagoškinja beočinske predškolske ustanove Milica Đuričković, zatim sa Odeljenja pedijatrije Doma zdravlja „dr Dušan Savić Doda“ dr Rajka Svirčević, psihološkinja iz Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“ Minja Boban kao i poručnica policije Tamara Kusić iz Policijske ispostave Beočin.

Nadamo se da ćete biti u mogućnosti da izdvojite vreme i svojim učešćem podržite rad tribine.

Dobrodošli!

foto: pexels.com

-
-
-
-
-
-
-
-