Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 22. mart 2023.

Održana audicija za „Ritam Evrope“ u Beočinu – Izabrane četiri predstavnice opštine Beočin za učešće u ovogodišnjem takmičenju

Održana audicija za „Ritam Evrope“ u Beočinu – Izabrane četiri predstavnice opštine Beočin za učešće u ovogodišnjem takmičenju

Na audiciji za izbor predstavnika opštine Beočin u najvećem dečijem muzičkom televizijskom takmičenju „Ritam Evrope“ izabrane su čak četiri predstavnice koje su prema oceni žirija pokazale zavidno pevačko i plesačko umeće.

Održana audicija za „Ritam Evrope“ u Beočinu – Izabrane četiri predstavnice opštine Beočin za učešće u ovogodišnjem takmičenjuTako će u ovogodišnjem takmičenju Beočinke Milica Veljković, Dunja Šušak, Lana Blagojević i Anastasija Kričković zajedničkim nastupom predstaviti našu opštinu na finalnom muzičkom takmičenju popularno zvanom i „Mala Evrovizija“, koje će se održati u Zrenjaninu tokom oktobra meseca.

Milica Veljković, učenica Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“ i polaznica muzičke škole „Music Star“ iz Beočina već se istakla zapaženim pevačkim nastupima na brojnim manifestacijama i takmičenjima a ove godine će izborom žirija pevati rame uz rame sa prošlogodišnjom predstavnicom opštine Beočin u „Ritmu Evrope“ Dunjom Šušak, učenicom umetničke škole „Bogdan Šuput“ koja je i na ovogodišnjoj audiciji svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima osvojila plasman.

Održana audicija za „Ritam Evrope“ u Beočinu – Izabrane četiri predstavnice opštine Beočin za učešće u ovogodišnjem takmičenjuOdržana audicija za „Ritam Evrope“ u Beočinu – Izabrane četiri predstavnice opštine Beočin za učešće u ovogodišnjem takmičenju

Pojačanje pevačkom timu u vidu plesne koreografije daće Lana Blagojević i Anastasija Kričković, učenice Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“ i polaznice plesne škole „City Dance Studio“ iz Beočina koje su samouverenošću, lepotom pokreta i snage na sceni pokazale zavidno plesačko umeće.

Sve četiri devojčice će kao grupa imati jedinstvenu mogućnost i priliku da kroz timski rad i druženje pripreme svoj nastup za „Ritam Evrope“ kroz boravak u kreativnim kampovima i mentorstva velikog produkcijskog tima zaduženog za rad sa talentima koji je omogućila Opština Beočin.

„Ponosni smo na sve učesnike u audiciji a Milici, Dunji, Lani i Anastasiji želimo sve najlepše u daljim pripremama za koje verujemo da će im doneti nezaboravna iskustva. Iskreno verujemo da ne postoji bolja promocija našeg grada od mogućnosti da pokažemo najbolje kroz pesmu, igru, talenat i mladost koje ova deca sa lakoćom predstavljaju i nose! Nastavićemo da pratimo i podržavamo njihove pripreme ali i da ih bodrimo na finalnom takmičenju u Zrenjaninu!“, izjavila je koordinatorka programa „Ritam Evrope“ za Beočin i članica Opštinskog veća Jasna Jandrić.

foto: Opština Beočin

-
-
-
-
-
-
-
-