Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 25. april 2018.

Opštinsko veće 65. sednica

Opštinsko veće 65. sednica

U sredu, 25.04.2018. godine održana je 65. redovna sednica Opštinskog veća kojom je predsedavao predsednik Veća i opštine Beočin Mitar Milinković. Na sednici, kojoj su prisustvovali svi članovi Veća, doneto je niz značajnih odluka i rešenja iz oblasti rada i njegove  nadležnosti koja su se odnosila na bolje i efikasnije funkcionisanje lokalne samouprave.

Opštinsko veće 65. sednicaOpštinsko veće 65. sednica

Dnevnim redom obuhvaćene su sledeće tačke: Predlog Odluke o utvrđivanju minimalne naknade za tekuće i investiciono održavanje zgrada i naknade za rad prinudnog upravnika u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama na teritoriji opštine Beočin, Predlog Rešenja o raspodeli  sredstava iz budžeta opštine Beočin za sufinansiranje projekata kojima se ostvaruje javni interes u oblasti javnog informisanja u 2018. godini, Predlog Rešenja o razrešenju i imenovanju člana Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji opštine Beočin, Razmatranje zahteva MZ Lug za prenamenu sredstava od 17.04.2018. godine, Razmatranje Izveštaja o radu Odeljenja za inspekcijske poslove, urbanizam i zaštitu životne sredine za period januar – mart 2018. godine i Razmatranje Izveštaja o radu Odeljenja za privredu i lokalni ekonomski razvoj za period januar – mart 2018. godine.

Opštinsko veće 65. sednicaOpštinsko veće 65. sednica

Na sednici su doneti zaključci kojima se predviđaju mere pooštravanja radne discipline i kontrole u strukturama svih zaposlenih kako u organima Opštine tako i javnim preduzećima i ustanovama i pojačanog rada i mera inspekcijskih službi na terenu u pogledu neodogovornog i nesavesnog odlaganja kabastog otpada i smeća građana.

Opštinsko veće 65. sednicaOpštinsko veće 65. sednica

Sednica Veća završena je redovnom tačkom dnevnog reda koja se odnosila na u međuvremenu pristigla pitanja, predlozi i zahtevi građana.

-
-
-
-
-
-
-
-