Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 30. januar 2023.

Najava događaja: Okrugli sto na temu „Od neplaćenog do vidljivog i plaćenog ženskog rada“ u sredu u Beočinu

Pozivamo vas da u sredu, 1. februara prisustvujete okruglom stolu na temu „Od neplaćenog do vidljivog i plaćenog ženskog rada“ koji će se u organizaciji Akademije ženskog preduzetništva održati u Skupštinskoj sali Opštine Beočin sa početkom u 10 časova.

Na okruglom stolu biće predstavljeni rezultati poslednjih istraživanja na temu rodne ravnopravnosti i uloge žena u društvenom sistemu plaćenih i neplaćenih poslova koji su obuhvaćeni projektom „Od neplaćenog do vidljivog i plaćenog ženskog rada“.

Imajući u vidu da je opština Beočin u 2022. godini među prvima u Srbiji potpisala Sporazum o saradnji sa Akademijom ženskog preduzetništva, ovo će biti još jedna prilika da predstavimo svoja dosadanja iskustva ali i da kao lokalna samouprava iznesemo predloge aktivnosti i uključimo građane i građanke u diskusiju na temu rodne ravnopravnosti za 2023. godinu.

Projekat „Od neplaćenog do vidljivog i plaćenog ženskog rada“ sprovodi Akademija ženskog preduzetništva iz Novog Sada uz podršku Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji.

Pored Beočina, lokalne samouprave koje su obuhvaćene ovim programom i istraživanjem su Kula, Subotica, Sombor, Vrbas, Bačka Palanka i Bač.

Agendu skupa možete pogledati u prilogu.

Svi zainteresovani svoje prisustvo mogu najaviti putem broja telefona 065 867 05 90

ili na mejl jelena.susak@beocin.ls.gov.rs

Najava događaja - Okrugli sto na temu „Od neplaćenog do vidljivog i plaćenog ženskog rada“ u sredu u Beočinu

-
-
-
-
-
-
-
-