Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 20. januar 2023.

Obilazak porodica pogođenih požarom koje su smeštene na Andrevlju

Obilazak porodica pogođenih požarom koje su smeštene na Andrevlju

Danas smo obišli porodice koje su smeštene u kongresnom centru „Ceptor“ na Andrevlju čiji su domovi izgoreli u jučerašnjem požaru u Kolonijama.

Iako nijedan prostor ne može zameniti dom, drago nam je da su se oni, kojima je smeštaj bio neophodan u ovim teškim danima, dobro smestili i da su porodice na okupu.

Obilazak porodica pogođenih požarom koje su smeštene na AndrevljuObilazak porodica pogođenih požarom koje su smeštene na Andrevlju

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković razgovarala je sa njima o daljim koracima koji će biti preduzeti kao i o uključivanju Crvenog krsta u akciju prikupljanja stvari koje su za sada najpotrebnije.

Među sugrađanima pogođenim požarom ima i onih koji su se smestili kod svojih bližnjih i kojima su takođe potrebne stvari i topla zimska garderoba.

Obilazak porodica pogođenih požarom koje su smeštene na AndrevljuObilazak porodica pogođenih požarom koje su smeštene na Andrevlju

Molimo sve građane dobre volje da se zajednički uključimo i pomognemo im da prevaziđu ovu tešku situaciju u kojoj ne treba da budu sami.

Iako je opština Beočin u kratkom roku obezbedila smeštaj i prve pakete pomoći, od velikog je značaja da se u što većem broju odazovemo jer ovi ljudi nisu imali puno vremena da spasu svoje stvari.

U ovim hladnim danima najneophodnije je prikupiti odeću i obuću kako za decu tako i za odrasle među kojima ima starijih i bolesnih ljudi.

Obilazak porodica pogođenih požarom koje su smeštene na AndrevljuSvi koji žele da se priključe akciji prikupljanja pomoći u vidu garderobe i stvari, svoje priloge mogu dostaviti u prostorijama Crvenog krsta u Beočinu, ulica Svetosavska br. 2 u subotu 21. januara od 9 do 13 časova kao i naredne nedelje svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Odgovarajuće veličine garderobe, obuće i drugih stvari možete pogledati na sledećem linku:

https://www.beocin.rs/sr/?id=1670

Hvala!

foto: Ismet Ademovski

-
-
-
-
-
-
-
-