Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, mart 2018.

Rad Opštinskog veća

Rad Opštinskog veća

Na sednicama Opštinskog veća, održanim ovih dana pred 16. sednicu Skupštine opštine Beočin, rešavano je niz važnih pitanja iz oblasti njegovog delovanja, a tom prilikom doneto je i više značajnih predloga Odluka i Rešenja kojima se unapređuje rad i funkcionisanje lokalne sasmouprave i čitave lokalne zajednice.

Rad Opštinskog većaRad Opštinskog veća

Članovi Opštinskog veća na čelu sa predsednikom Veća i Opštine Beočin, Mitrom Milinkovićem, tom prilikom, pored Nacrta operativnog Plana odbrane od poplava na teritoriji opštine Beočin za vode II reda, Izveštaja Međuopštinske radne grupe o formiranju regiona u upravljanju komunalnim otpadom za 2017. godinu, za region grad Novi Sad i opštine Bačka Palanka, Bački Petrovac, Beočin, Žabalj, Srbobran, Temerin i Vrbas, Informacije o početku realizacije Projekta "Upravljanja otpadom u kontekstu klimatskih promena", Predloga Rešenja o prihvatanju Godišnjih izveštaja likvidacionih upravnika javnih preduzeća "Građevinsko zemljište i putna privreda " i "Sportsko poslovni centar" Beočin, Predloga Lokalnog antikorupcijskog plana i Odluke o pristupanju realizaciji projekta adaptacije podstanice "Šakotinac" za podizanje pritiska i podzemnog vodovoda, doneli su i niz drugih  odluka, rešenja i zaključaka iz oblasti rada mesnih zajednica, javnih preduzeća i Sportskog saveza opštine Beočin.

Rad Opštinskog većaRad Opštinskog veća

Isto tako predloženim odlukama ušlo se u postupak rešavanja pitanja objekta, izgradnje stambene zgrade, započete još 2000. godine, koji nije završen za svo ovo vreme, a namena mu je izgradnja stanova za mlade bračne parove. Za svo to vreme promenjeno je nekoliko struktura lokalne vlasti i niti jedna nije pronašla rešenje ovog problema. Rešavanje ovog pitanja od višestrukog je značaja za opštinu Beočin i njene građane što je prepoznato i zaključeno od strane vladajuće strukture Srpske napredne stranke i predsednika opštine Beočin, Mitra Milinkovića, a nastavkom izgradnje sprečiće se njegova devastacija, propadanje, pustošenje i haranje, aktiviraće se građevinska operativa, proširiti komunalna infra-struktura i povećati broj komunalnih i drugih usluga i konačno zemljište i čitav prostor, koji je naružen ovakvim dugogodišnjim stanjem objekta, biti priveden nameni i pružiti sasvim drugačiju sliku i utisak pri ulasku u Beočin.

Rad Opštinskog većaRad Opštinskog veća

Rad Opštinskog većaRad Opštinskog veća

-
-
-
-
-
-
-
-