Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 20. decembar 2022.

Najava događaja – tribina „Poljoprivreda u opštini Beočin“

Najava događaja – tribina „Poljoprivreda u opštini Beočin“

Pozivamo vas na tribinu „Poljoprivreda u opštini Beočin“ koja će u organizaciji Poljoprivredne stanice Novi Sad biti održana u velikoj sali Skupštine opštine Beočin u četvrtak, 22. decembra sa početkom u 18 časova.

Tribina je edukativnog, informativnog i savetodavnog karaktera a namenjena je svim poljoprivrednicima sa teritorije naše opštine kao i onima koji tek planiraju da registruju svoja poljoprivredna gazdinstva i oprobaju se u poljoprivrednom poslovanju.

Na tribini će učestvovati stručni kadar Poljoprivredne stanice Novi Sad koji će predstaviti svoju prognozno-izveštajnu službu za zaštitu bilja, regionalnu odgajivačku organizaciju u stočarstvu, spektar usluga Laboratorije za kvalitet i zdravstveno stanje semena kao i kapacitete Laboratorije za hemijska ispitivanja.

Posebna pažnja biće posvećena mogućnostima savetovanja ali i učešća poljoprivrednika na brojnim republičkim, pokrajinskim i drugim konkursima sa ciljem ostvraivanja subvencija i sticanja olakšica u poslovanju.

Satnicom i programom je predviđena i diskusija svih učesnika u okviru koje će zainteresovani građani moći detljnije da se informišu i postave pitanja učesnicima.

Program tribine možete pogledati u nastavku:

Najava događaja – tribina „Poljoprivreda u opštini Beočin“

Sa zadovoljstvom vas očekujemo!

-
-
-
-
-
-
-
-