Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 16. decembar 2022.

Zamena stolica u pozorišnoj sali Doma kulture

Zamena stolica u pozorišnoj sali Doma kulture

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković danas je u društvu direktorke Centra za kulturu, sport i turizam Ivane Brankov obišla radove na uređenju pozorišne sale beočinskog Doma kulture gde je u toku zamena stolica na obe galerije.

Završetak radova se očekuje do kraja godine a nakon uređenja prostora pozorišna sala Doma kulture će raspolagati ukupnim kapacitetom od 330 mesta od kojih je 190 u parteru i 140 raspoređenih na dve galerije.

Zamena stolica u pozorišnoj sali Doma kultureZamena stolica u pozorišnoj sali Doma kulture

Sredstva su obezbeđena konkursom Ministarstva kulture „Gradovi u fokusu“ na kome je naša opština dobila opredeljenih 7 miliona dinara.

U prethodnom periodu ova sredstva su u nekoliko faza utrošena na uređenje stepeništa i ulaznog platoa Doma kulture, uređenje galerijskog hola, zamenu sanitarnog čvora i uređenje poda kao i zamenu stolica u parteru pozorišne sale.

Zamena stolica u pozorišnoj sali Doma kultureZamena stolica u pozorišnoj sali Doma kulture

„Imajući u vidu značaj svih kulturnih događaja i manifestacija koje beočinski Centar za kulturu uspešno sprovodi i promoviše na godišnjem nivou kao i višestruki doprinos ovih sadržaja za građane svih generacija, opština će u narednom periodu nastaviti da finansira radove i obezbedi sredstva kroz konkurse kako bi Dom kulture bio i scenski i tehnički opremljen za sve događaje koji su u planu. Sigurna sam da će brojna publika uživati u renoviranom prostoru!“, istakla je predsednica Janković tokom posete.

foto: Ismet Ademovski

-
-
-
-
-
-
-
-