Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 8. decembar 2022.

Obaveštenje o preuzimanju energetskih vaučera

Obaveštenje o preuzimanju energetskih vaučera

Poštovani sugrađani,

Obaveštavamo vas da je Opština Beočin objavila listu korisnika koji su ostavrili pravo na subvencije u vidu energetskih vaučera za nabavku ogrevnog drveta i peleta kao i za plaćanje gasa i daljinskog grejanja.

Nakon ovogodišnjeg javnog poziva na teritoriji opštine Beočin odobreno je 328 zahteva od kojih je 322 domaćinstva ostvarilo pravo na energetski vaučer u iznosu od 10 000 dinara dok je 6 ostvarilo pravo na vaučer u iznosu od 5 000 dinara.

Spisak korisnika koji su ostvarili pravo na subvencije možete pogledati na sledećem linku:

Građani svoje vaučere mogu preuzeti u Opštinskom uslužnom centru (Trg cara Lazara 1) kao i u mesnim kancelarijama svih mesnih zajednica a mogu ih iskoristiti do 6. februara 2023. godine.

Građani koji su ostvarili pravo na vaučere za daljinsko grejanje nisu u obavezi da lično preuzmu vaučere jer će prema utvrđenom sistemu JP Toplana Beočin kao i DP Novi Sad-Gas umanjiti mesečne iznose računa spram ostvarenog prava na subvenciju.

Sprovođenjem ove mere Opština Beočin je omogućila građanima sa najmanjim primanjima da tokom zime osiguraju ogrev i imaju mogućnost olakšanog plaćanja računa za grejanje.

-
-
-
-
-
-
-
-