Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 7. decembar 2022.

Obilazak Mesne zajednice Banoštor

Obilazak Mesne zajednice Banoštor

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković danas je u okviru planiranih aktivnosti obilaska mesnih zajednica posetila Banoštor i tim povodom se sastala sa predsednikom Saveta Mesne zajednice Radivojem Rakićem.

Tokom posete Banoštoru, predsednica Janković imala je priliku da se informiše o temama i pitanjima koja su od značaja za meštane ovog sela a koja se najviše odnose na komunalne delatnosti i održavanje čistoće, putnu infrastrukturu i uređenje javnih površina.

Obilazak Mesne zajednice Banoštor„Imajući u vidu dobru organizaciju koju Mesna zajednica Banoštor uprkos svim izazovima uspešno sprovodi na lokalu, od izuzetnog je značaja da lokalna samouprava prepozna potrebe ovog mesta kako bi se u narednom periodu rešila prioritetna pitanja građana sa kojima sam upoznata. Takođe, verujem da je neophodno da opštinskim budžetom pored tekućih poslova u narednoj godini obuhvatimo i razvojne projekte koji će biti usmereni na postojeće turističke i privredne potencijale ovog kraja.“, istakla je predsednica Janković tokom posete.

Obilazak mesnih zajednica je u proteklom periodu bio fokus u radu predsednice opštine Beočin kako bi se dobio jasniji uvid u potrebe građana i probleme sa kojima se suočavaju naša sela.

Obilazak Mesne zajednice BanoštorObilazak Mesne zajednice Banoštor

Nakon obilaska Rakovca, Beočin sela, Brazilije, Čerevića, Banoštora, Suseka, Luga, Sviloša i Grabova, planiran je obilazak Beočina kako bi se u susret novoj budžetskoj godini sagledale sve potrebe i izradili planovi za rešavanje prioriteta manjih lokalnih područja na teritoriji opštine Beočin.

Zahvaljujemo se predstavnicama Mesne zajednice Banoštor na današnjem prijemu i svim sugestijama i problemima na koje su ukazali u ime lokalnog stanovništva i građana.

foto: Ismet Ademovski

-
-
-
-
-
-
-
-