Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 6. decembar 2022.

Najava događaja – Tribina „16 dana aktivizma – stop nasilju nad ženama“

Poštovani,

Najava događaja – Tribina „16 dana aktivizma – stop nasilju nad ženama“

Opština Beočin vas poziva na tribinu i javni dijalog koji će biti održan povodom obeležavanja međunarodne kampanje „16 dana aktivizma – stop nasilju nad ženama“, u četvrtak, 8. decembra u velikoj sali Skupštine opštine Beočin sa početkom u 18 časova.

Na tribini će učestvovati predstavnici lokalnih ustanova i organa koji deluju na teritoriji opštine Beočin a koji se nalaze na prvoj liniji iskustva i nadležnosti prilikom rešavanja pitanja rodno zasnovanog nasilja:

Želja nam je da u jeku društvene kampanje „16 dana aktivizma – stop nasilju nad ženama“ otvorimo mougćnost javnog dijaloga sa građanima na temu nasilja nad ženama koji u fokus diskusije i ključnih poruka stavlja opštinu Beočin i našu društvenu zajednicu.

Tribina ima za cilj da ukaže na lokalne statistike slučajeva rodno zasnovanog nasilja, da istakne dobre primere prakse i analizira iskustva nadležnih kao i da skrene pažnju na preporuke koje kao odgovorni članovi društva možemo da sledimo u cilju podizanja svesti i prevencije rodno zasnovanog nasilja u našoj neposrednoj okolini.

Dobrodošli!

-
-
-
-
-
-
-
-