Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 26. novembar 2022.

„Trofej Kupa Evrope“ u Beočinu: Stonoteniseri Radničkog obezbedili finale sa Olimpijakosom

„Trofej Kupa Evrope“ u Beočinu: Stonoteniseri Radničkog obezbedili finale sa Olimpijakosom

Stonoteniski klub Radnički iz Beočina osvojio je prvo mesto u B grupi regiona C u prvoj fazi „Trofej Kupa Evrope“ koji se održava u Beočinu.

Srpski šampion će se za prvo mesto i za šampionsku titulu boriti u nedelju (27. novembra) u 15 časova sa slavnim grčkim Olimpijakosom koji je osvojio prvo mesto u grupi A.

Radnički i Olimpijakos su osvajanjem prvih pozicija u takmičenju po grupama obezbedili plasman na završni Top 16 turnir "Trofej Kupa Evrope" koje će se održati u martu iduće godine.

"Velika stvar za naš klub i za našu opštinu. Iskreni da budemo i sami smo sebe iznenadili ovim igrama. Odigrali smo vrhunski. Hvala publici i hvala deci koja su došla da nas podrži. Ostvarili smo cilj i finale će biti utakmica za prestiž"- rekao je Bojan Crepulja, igrač i trener Beočinaca.

Podsetimo, osim Crepulje za Radnički nastupaju još i Marko Petkov, Jovan Jockov i Marko Jevtović, kapiten Crvene zvezde i naše reprezentacije, pojačanje Radničkog samo za Evropu. Atinski Olimpijakos predvode hrvatski reprezentativci Andrej Gaćina i Tomislav Pucar.

STK Radnički poziva sve zainteresovane da dodju u Sportski centar u Beočinu i da u nedelju od 15 sati pruže podršku u velikom finalu i borbi za trofej najboljeg kluba u regionu.

izvor: RTV
foto: Ismet Ademovski

-
-
-
-
-
-
-
-