Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Susek, 23. novembar 2022.

Obilazak mesne zajednice Susek

Obilazak mesne zajednice Susek

Obilazak mesne zajednice SusekPredsedenica opštine Beočin Biljana Janković danas je u okviru planiranih aktivnosti obilaska mesnih zajednica sa svojim saradnicima posetila Susek i tim povodom sastala se sa predsednikom Saveta Mesne zajednice Susek Živanom Stanojevićem i sekretarom mesne kancelarije Jovanom Mihajlovićem.

Tokom posete Suseku, predsednica Janković imala je priliku da se informiše o temama i pitanjima koja su od značaja za meštane ovog sela a koja se najviše odnose na putnu infrastrukturu, čistoću i uređenje javnih objekata i površina kao i komunalne delatnosti.

Obilazak mesne zajednice SusekObilazak mesne zajednice Susek

Pored obilaska mesne kancelarije, predsednica Janković obišla je i dečije igralište u centru Suseka kojem je potrebna rekonstrukcija kao i prostorije susečkog Doma kulture.

Obilazak mesne zajednice SusekObilazak mesne zajednice Susek

Tema koja je izdvojena kao prioritetna za planove u narednom periodu je izgranja kanalizacione mreže u Suseku za koju je Opština Beočin iz pokrajinskog budžeta obezbedila sredstva u iznosu od 2.200.000 dinara a koja su namenjena izradi projektno-tehničke dokumentacije za ovu namenu.

Obilazak mesne zajednice SusekObilazak mesne zajednice Susek

Obilazak mesnih zajednica je u proteklom periodu bio fokus u radu predsednice Opštine Beočin kako bi se dobio jasniji uvid u potrebe građana i probleme sa kojima se suočavaju naša sela. Nakon obilaska Rakovca, Beočin sela, Brazilije, Čerevića, Suseka, Luga, Sviloša i Grabova, planiran je obilazak Banoštora i Beočina kako bi se u susret novoj budžetskoj godini sagledale sve potrebe i izradili planovi za rešavanje prioriteta manjih lokalnih područja na teritoriji opštine.

Zahvaljujemo se predstavnicama Mesne zajednice Susek na današnjem prijemu i svim sugestijama i problemima na koje su ukazali u ime lokalnog stanovništva i građana.

-
-
-
-
-
-
-
-