Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 15. novembar 2022.

Beočin u „Ritmu Evrope“ 2023

Beočin u „Ritmu Evrope“ 2023

Beočin u „Ritmu Evrope“ 2023Predsednica opštine Beočin Biljana Janković i izvršni direktor najvećeg dečijeg muzičkog takmičenja u Srbiji „Ritam Evrope“ David Makević, danas su potpisali ugovor o saradnji kojim je potvrđeno učešće naše opštine u ovom televizijskom muzičko-scenskom projektu za 2023. godinu.

Potpisivanjem ovog ugovora deca i omladina sa teritorije naše opštine uzrasta do 21 godinu, imaće jedinstvenu mogućnost i priliku da predstave svoje talente i potencijale kroz audicije, kastinge, nastupe i mentorstva velikog produkcijskog tima zaduženog za rad i razvoj talenata učesnika u programu.

Beočin u „Ritmu Evrope“ 2023Beočin u „Ritmu Evrope“ 2023

Najveće dečije muzičko takmičenje „Ritam Evrope“, koje se tradicionalno emituje na Prvoj Srpskoj Televiziji se u našoj zemlji održava više od 12 godina i podržano je od strane ambasadora zemalja Evrope, Izraela i Australije.

Beočin u „Ritmu Evrope“ 2023Beočin u „Ritmu Evrope“ 2023

Učesnici u ovom takmičenju pesmom i igrom imaju zadatak da predstave po jednu evropsku zemlju kroz odabrane muzičke numere sa kojima nastupaju u takmičarskom delu programa.

Radujemo se mogućnosti da i u 2023. godini budemo deo „Ritma Evrope“.

foto: Ismet Ademovski

-
-
-
-
-
-
-
-