Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Aktuelni konkursi
-
-
-
-
Godišnji izveštaji o radu javnih preduzeća
Cenovnik usluga javnih preduzeća
Promo materijali i brošure
Baze podazaka
Službeni list opštine Beočin
Pitajte predsednika
Pitajte predsednika skupštine
Javne nabavke
<< Nazad
Beočin, 26. oktobar 2022.

Obilazak Mesne zajednice u Beočin selu

Obilazak Mesne zajednice u Beočin selu

U okviru planiranih aktivnosti obilaska mesnih zajednica predsednica opštine Beočin Biljana Janković je sa svojim saradnicima posetila Beočin selo.

Predsednica Janković se tom prilikom sastala sa predsednikom Saveta Mesne zajednice Petrom Matićem sa kojim je razgovarala o temama i pitanjima koja su od značaja za loklano stanovništvo a koja se najviše odnose na putnu infrastrukturu i komunalne delatnosti.

Obilazak Mesne zajednice u Beočin seluObilazak Mesne zajednice u Beočin selu

Tokom obilaska terena predsednici Janković ukazana je i potreba meštana za poboljšanjem putne infrastrukture, unapređenjem saobraćajnih uslova u okolini osnovne škole u Beočin selu kao i potreba za izgradnjom igrališta i mesta za druženje na otvorenom za najmlađe meštane.

„Informacije i saznanja koja dobijamo od naših građana i preko Mesnih kancelarija sa terena su od izuzetnog značaja jer tako realnije možemo postaviti prioritete i uraditi plan budžetskih aktivnosti i investicija za narednu godinu. Takođe, meštanima naših sela treba ponuditi i mogućnost participativnog budžetiranja kako bi imali još jedan način da u fokus rada i prioriteta lokalne samouprave stave teme i pitanja po sopstvenom izboru.“, istakla je predsednica Janković tokom posete Beočin selu.

Obilazak Mesne zajednice u Beočin seluObilazak Mesne zajednice u Beočin selu

Podsetimo, u Beočin selu je nedavno završen projekat izgradnje kanalizacione mreže kojim je rešen dugogodišnji problem na koji su meštani sa nekoliko lokacija ukazivali.

Vrednost radova na izgradnji kanalizacione mreže iznosila je 11 788 330 dinara a sredstva za realizaciju je u potpunosti izdvojila Opština Beočin.

Obilazak mesnih zajednica će u narednom periodu biti fokus u radu predsednice Opštine Beočin kako bi se dobio jasniji uvid u potrebe građana i probleme sa kojima se suočavaju naša sela.

Obilazak Mesne zajednice u Beočin seluObilazak Mesne zajednice u Beočin selu

Zahvaljujemo se predsedniku saveta Mesne zajednice u Beočin selu Petru Matiću na prijemu i svim sugestijama i problemima na koje je ukazao u ime lokalnog stanovništva i građana.

foto: Ismet Ademovski

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1571