Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 20. oktobar 2022.

Gostujuća predstava “Na sav glas” u petak u Beočinu

Gostujuća predstava “Na sav glas” u petak u Beočinu

Gostujuća predstava “Na sav glas” u petak u BeočinuPozivamo vas da u okviru poslednjih dana obeležavanja ovogodišnjih Oktobarskih svečanosti posetite i pozorište u petak, 21. oktobra od 19.30 časova gde je na sceni Kulturnog centra na programu gostujuća predstava Amaterskog pozorišta „Đorđe Damjanov Đekša“ iz Jaše Tomića koji će za beočinsku publiku izvesti predstavu „Na sav glas“ u režiji Radovana Zubca.

Predstava “Na sav glas” uz sjajan, čehovljevsko angažovani tekst na dobar način ukazuje na ljudsku prirodu i ljude, običaje i navike koje se teško menjaju i iskorenjuju te poput kameleona menjaju boju i tako preživljavaju u svim vremenima i kroz sve generacije.

Glumci u predstavi predvođeni rediteljem Radovanom Zubcem, do tančina ispunjavaju svoje zadatke i praćeni mladim muzičarima uz sjajne vokale i dijalog publiku ne ostavljaju ravnodušnom.

Predstava u svakom trenutku odiše nabojem i u svojoj dinamici raste do poslednje scene euforučnog kraja gde publika radnju doživljava kao tužnu i smešnu na gotovo izvesno bolan i istinit način.

Pozorišni program se realizuje pod pokroviteljstvom Opštine Beočin u okviru Oktobarskih svečanosti.

Ulaz je besplatan.

-
-
-
-
-
-
-
-