Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 14. septembar 2022.

Poseta „Opštinskom udruženju penzionera Beočin“

Poseta „Opštinskom udruženju penzionera Beočin“

Poseta „Opštinskom udruženju penzionera Beočin“Predsednica opštine Beočin Biljana Janković danas je na poziv članova „Opštinskog udruženja penzionera Beočin“ posetila lokalno sedište ovog udruženja. Predsednicu Janković su tom prilikom dočekali predstavnici i predsednici mesnih zajednica penzionera u Rakovcu, Beočin selu, Čereviću i Suseku.

Tokom posete naši stariji sugrađani imali su priliku da predstave programe i aktivnosti udruženja koje uspešno sprovode sa ciljem okupljanja svojih članova u vidu neformalnog druženja i zabave ali i realizacije programa pomoći.

Poseta „Opštinskom udruženju penzionera Beočin“Poseta „Opštinskom udruženju penzionera Beočin“

Ispred „Udruženja penzionera Beočin“ predsednicu Janković je pozdravila Marija Firstner koja se zahvalila Opštini na saradnji i podršci „Fondu solidarnosti“, predstavila aktuelne potrebe lokalnog udruženja u Beočinu ali i najavila buduće planove i aktivnosti udruženja u kojima bi Opština mogla da uzme učešće.

Predsednicu Janković su zatim pozdravili i predsednici mesnih zajednica penzionera Pavle Božić, Petar Matić, Čedomir Prodić, Stevan Tankosić kao i nekadašnji predsednik “Opštinskog udruženja penzionera” Željko Glišić.

Zahvaljujemo se svima na današnjem srdačnom prijemu i prijatnom druženju a posebno na konkretnim predlozima u pogledu buduće saradnje koju će lokalna samouprava nastojati ne samo da održava nego i unapredi.

-
-
-
-
-
-
-
-