Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 25. avgust 2022.

Obilazak Policijske stanice Beočin

Obilazak Policijske stanice Beočin

Obilazak Policijske stanice BeočinPredsednica opštine Beočin Biljana Janković i član opštinskog veća Milovan Starčević, obišli su danas Policijsku stanicu Beočin i razgovarali sa komandirom beočinske policijske ispostave, majorom Stevanom Popovićem i njegovim kolegama i saradnicima.

Predsednica Janković je tom prilikom informisana o radu i organizaciji aktivnosti PS Beočin na godišnjem nivou, tribinama i edukaciji koje policija opštine Beočin redovno sprovodi u saradnji sa drugim ustanovama i ostalim redovnim aktivnostima.

Obilazak Policijske stanice BeočinObilazak Policijske stanice Beočin

Posebna pažnja posvećena je i podršci i angažovanju policijskih i saobraćajnih patrola 1. septembra, na dan početka školske godine.

U obilasku Policijske stanice komandir Popović je predsednicu Janković upoznao i sa problemima i izazovima u pogledu uslova rada kolektiva policije.

Obilazak Policijske stanice BeočinObilazak Policijske stanice Beočin

“Saradnja Opštinske uprave Beočin sa Policijskom stanicom je od izuzetnog značaja, prvenstveno zbog bezbednosti i potreba naših građana. Zahvalna sam na dosadašnjem angažmanu naše policije i verujem da ćemo u budućnosti osigurati uzajamnu podršku u radu jedni drugima.” istakla je predsednica Janković nakom posete.

Zahvaljujemo se komandiru Popoviću i svim članovima kolektiva PS Beočin na današnjem prijemu.

foto: Ismet Ademovski

-
-
-
-
-
-
-
-