Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 22. avgust 2022.

Predsednica Janković obišla Sportski centar Beočin

Predsednica Janković obišla Sportski centar Beočin

Predsednica Janković obišla Sportski centar BeočinU okviru redovnih aktivnosti obilazaka javnih preduzeća i ustanova, predsednica opštine Beočin Biljana Janković, danas je posetila Sportski centar koji posluje u okviru Centra za kulturu, sport i turizam opštine Beočin. Predsednica Janković se tom prilikom sastala sa direktorkom ove ustanove Ivanom Brankov kao i sa ostalim zaposlenima u Sportskom centru.

Tokom obilaska predsednica je upoznata sa aktuelnim kapacitetima i načinom funkcionisanja beočinskog sportskog centra ali i sa problemima sa kojima se zaposleni suočavaju a koje je poželjno rešiti kako bi se unapredile mogućnosti održavanja postojećih i budućih sportskih aktivnosti, takmičenja i treninga.

Predsednica Janković obišla Sportski centar BeočinPredsednica Janković obišla Sportski centar Beočin

„Saradnja Opštine i Centra za kulturu, sport i turizam je od izuzetnog značaja za brojne buduće aktivnosti i planove koje imamo za sportsku delatnost. Današnji sastanak sa rukovodstvom i zaposlenima u Sportskom centru mi je pružio priliku i uvid u naš potencijal a posebno je ohrabrujuće što veliki broj naših mladih sugrađana ima mogućnost da po povoljnim uslovima trenira u moderno opremljenom prostoru. Opština Beočin će u naredenom periodu nastaviti da ulaže u sport podstičući prvenstveno mlade ljude da se njime bave.“ istakla je predsednica Janković tokom današnje posete.

Predsednica Janković obišla Sportski centar BeočinPredsednica Janković obišla Sportski centar Beočin

Zahvaljujemo se direktorki Ivani Brankov i svim zaposlenima na današnjem prijemu ali i na njihovom predanom radu i korektnoj saradnji da svi raspoloživi kapaciteti budu na usluzi našim sugrađanima.

-
-
-
-
-
-
-
-