Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 12. avgust 2022.

Obilazak JKP „Beočin“ Beočin

Obilazak JKP „Beočin“ Beočin

Obilazak JKP „Beočin“ BeočinPredsednica opštine Beočin Biljana Janković obišla je JKP „Beočin“ i tom prilikom se sastala sa v.d direktorom, Minom Minićem, rukovodiocem sektora za računovodstvene poslove Radoslavom Goljevački i rukovodiocem sektora za komunalne delatnosti Duškom Pavlovićem, kao i ostalim radnicima ovog javnog preduzeća.

Predsednicu Janković su tokom obilaska radnici na održavanju smeća i zelenila upoznali sa problemima sa kojima se susreću u svakodnevnom radu prvenstveno tu navodeći nesavesne građane koji smeće odlažu na mesta koja nisu za to propisana, zatim loše uslove rada i dotrajalu mehanizaciju. Jedna od tema je bila i usklađivanje uslova rada i ličnog dohotka radnika.

Obilazak JKP „Beočin“ BeočinObilazak JKP „Beočin“ Beočin

Predsednica je u razgovoru sa rukovodiocima takođe upoznata i sa svim problemima koji postoje i koje je neophodno pravovremeno rešiti kako bi se omogućilo nesmetano obavljanje komunalne delatnosti.

Obilazak JKP „Beočin“ BeočinObilazak JKP „Beočin“ Beočin

„Današnji sastanak sa rukovodstvom JKP „Beočin“ imao je za cilj da se upoznam sa funkcionisanjem preduzeća, sa problemima koji su „gorući“, kao i sa predlozima kako ih što pre rešiti, a sve u cilju neometanog funkcionisanja .Dogovorili smo da u narednom periodu organizujemo sastanak sa opštinskom komunalnom inspekcijom kako bi tu saradnju učvrstili i unapredili, zatim da se uradi kompletna analiza terena i tačno mapiraju problemi, a onda da se krene u njihovo rešavanje i na taj način da se poboljšaju uslovi života građana opštine Beočin. Ovom prilikom zamolila bih zaposlene, kao i građane za strpljenje koje nam je svima potrebno jer problem koje imamo u JKP je jedan od najsloženijih koji je godinama nastajao“, istakla je predsednica Janković tokom posete.

Obilazak JKP „Beočin“ BeočinObilazak JKP „Beočin“ Beočin

Zahvaljujemo se v.d. direktoru Miniću i svim zaposlenim u JKP „Beočin“ Beočin na današnjem prijemu i njihovom radu i angažovanju za čistiji i lepši Beočin.

-
-
-
-
-
-
-
-