Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 9. avgust 2022.

Radni sastanak sa predstavnicima Ministarstva kulture i informisanja

Radni sastanak sa predstavnicima Ministarstva kulture i informisanja

Danas je u zgradi Opštine Beočin održan radni sastanak sa predstavnicima Ministarstva kulture i informisanja povodom nastavka i unapređenja saradnje u realizaciji projekta „Gradovi u fokusu“ na kome je naša opština dobila opredeljena sredstva i podršku Ministarstva.

Radni sastanak sa predstavnicima Ministarstva kulture i informisanjaSastanku su prisustvovali predsednica opštine Biljana Janković, pomoćik ministra za savremeno stvaralaštvo Radovan Jokić, savetnik ministra Rade Vojnović kao i načelnica Opštinske uprave Beočin Gordana Ćirović, rukovodilac Odeljenja za budžet i finansije Dragan Gligorić i zamenik predsednika Skupštine opštine Beočin Luka Apić.

Tema današnjeg sastanka bili su mogući pravci razvoja i finansiranja budućih projektnih aktivnosti za koja sredstva izdvajaju i Opština Beočin i Ministarstvo kulture i informisanja. Cilj je da Dom kulture u Beočinu u budućnosti dobije rekonstruisan krov ali i uređenje prostorne celine oko centralnog platoa.

Radni sastanak sa predstavnicima Ministarstva kulture i informisanjaRadni sastanak sa predstavnicima Ministarstva kulture i informisanja

Konkurs „Gradovi u fokusu“ pružio je priliku jedinicama lokalnih samouprava da u saradnji sa lokalnim ustanovama unaprede svoje kapacitete u kulturi pa je tako Centar za kulturu sport i turizam naše opštine u proteklom periodu dobio renoviran hol zgrade, kao i nove stolice u velikoj sali ali i uređenje centralnog platoa.

U narednom periodu nas očekuje još radova koji će ulepšati funkciju i izgled beočinskog Doma kulture!

-
-
-
-
-
-
-
-