Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 3. avgust 2022.

Radni sastanak sa članovima Odeljenja za inspekcijske poslove, urbanizam i zaštitu životne sredine

Radni sastanak sa članovima Odeljenja za inspekcijske poslove, urbanizam i zaštitu životne sredine

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković danas je održala radni sastanak sa članovima Odeljenja za inspekcijske poslove, urbanizam i zaštitu životne sredine Opštinske uprave Beočin. Sastanku su prisustvovali Vladimir Petričević, komunalni inspektor odeljenja i Mirjana Bočković, mlađi savetnik za poslove zaštite životne sredine i zaštite od požara.

Radni sastanak sa članovima Odeljenja za inspekcijske poslove, urbanizam i zaštitu životne sredineNa sastanku je analizirana trenutna situacija i stanje na terenu i dati su predlozi o unapređenju dosadašnje radne prakse i mogućnostima Opštinske uprave da efikasno izlazi u susret pojedinačnim potrebama građana.

Dogovorena je i izrada nekoliko strateški važnih dokumenata koji se odnose na izradu Plana kvaliteta vazduha, Plana i pravilnika akustičkog zoniranja, praćenja i merenja buke na području opštine, kao i efikasna upotreba postojećih aplikacija koje su na raspolaganju građanima kada žele da prijave određeni ekološki problem.

Radni sastanak sa članovima Odeljenja za inspekcijske poslove, urbanizam i zaštitu životne sredineRadni sastanak sa članovima Odeljenja za inspekcijske poslove, urbanizam i zaštitu životne sredine

Na sastanku su razmotrene i mogućnosti produženja postojećih rokova aktuelnih konkursa za sufinansiranje programa energetske efikasnosti za koje se očekuje da će u većem broju obuhvatiti potrebe građana da zamene stolariju na stambenim i porodičnim objektima.

„Želja nam je da intenzivnije osluškujemo potrebe naših građana i da im damo mogućnost učešća u dijalogu na temu javne čistoće, upravljanja otpadom i drugim problemima koji su prisutni i koje zajednički treba da rešavamo. Predlozi za unapređenje lokalnih područja će nam u narednom periodu biti fokus a ključnu podršku očekujem od javnih preduzeća sa kojima će u bliskoj budućnosti biti održani radni sastanci.“, zaključila je predsednica Janković.

-
-
-
-
-
-
-
-