Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 27. jul 2022.

Održana 62. sednica Opštinskog veća

Održana 62. sednica Opštinskog veća

U sredu, 27. jula, 2022. godine u sali Skupštine opštine Beočin održana je 62. sednica Opštinskog veća kojom je predsedavala predsednica opštine Beočin i opštinskog veća, Biljana Janković.

Održana 62. sednica Opštinskog većaOdržana 62. sednica Opštinskog veća

Sednici su prisustvovali zamenik predsednice opštine Stefan Tomović, članovi opštinskog veća Milovan Starčević, Saša Savić, Velimir Vuković, Saša Milovanović, Jasna Jandrić, Milan Zorić, sekretar Skupštine opštine Beočin Tatjana Simić kao i v.d. načelnika Opštinske uprave Beočin Gordana Ćirović i rukovodilac odeljenja za budžet i finansije Dragan Gligorić.

Održana 62. sednica Opštinskog većaOdržana 62. sednica Opštinskog veća

Na dnevnom redu zasedanja razmatrane su i utvrđene sledeće tačke dnevnog reda: Nacrt Odluke o Opštinskoj upravi, zatim Predlog Rešenja o utvrđivanju radno pravnog statusa članova Opštinskog veća opštine Beočin, Predlog Odluke o razrešenju i imenovanju zamenika predsednika Opštinske izborne komisije opštine Beočin u stalnom sastavu, Predlog Rešenja o konstatovanju prestanka dužnosti članova Školskog odbora Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“ Beočin, Predlog Rešenja o  imenovanju članova Školskog odbora Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“ Beočin, Predlog Rešenja o razrešenju komandanta, zamenika komandanta, načelnika i članova Opštinskog štaba za vanredne situacije, Predlog Rešenja o postavljenju komandanta, zamenika komandanta, načelnika i članova Opštinskog štaba za vanredne situacije, Predlog Zaključka o raspisivanju Javnih konkursa za popunjavanje položaja načelnika i zamenika načelnika Opštinske uprave opštine Beočin, Predlog Javnog konkursa za popunjavanje položaja – postavljenje načelnika Opštinske uprave opštine Beočin, Predlog Javnog konkursa za popunjavanje položaja – postavljenje zamenika načelnika Opštinske uprave opštine Beočin kao i Predlog Rešenja o obrazovanju Konkursne komisije za postavljenje načelnika i zamenika načelnika Opštinske uprave opštine Beočin.

Opštinsko veće je nakon izlaganja rukovodioca Odeljenja za budžet i finansije Dragana Gligorića razmotrilo i usvojilo Izveštaj o izvršenju budžeta opštine Beočin za period od 01.01.2022.-30.06.2022. godine koji je dalje dostavljen Skupštini opštine Beočin. 

Održana 62. sednica Opštinskog većaOdržana 62. sednica Opštinskog veća

Na ovom zasedanju razmotren je i jednoglasno usvojen i Predlog Zaključka o započinjanju postupka izdvajanja delatnosti sporta i turizma iz ustanove Centar za kulturu, sport i turizam opštine Beočin kao i Razmatranje zahteva Sindikalne organizacije penzionera opštine Beočin za rešavanje problema u vezi poslovnih prostorija.

-
-
-
-
-
-
-
-