Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
Razvojni fond Vojvodine
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beograd, 9. jun 2021.

Sajam domaćeg turizma "Upoznaj Srbiju"

Sajam domaćeg turizma - Upoznaj Srbiju

Ispred BIG Fashion centra u Beogradu, proteklog vikenda je otvoren Sajam domaćeg turizma "Upoznaj Srbiju". Domaćini su bili Turistička organizacija Vojvodine i pokrajinski Sekretarijat za privredu i turizam. Sajam je otvorio pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Nenad Ivanišević.

Sajam domaćeg turizma - Upoznaj SrbijuSajam domaćeg turizma - Upoznaj Srbiju

Pod pokroviteljstvom opštine Beočin i u organizaciji Centra za kulturu, sport i turizam, opština Beočin predstavila se  promocijom svih turističkih resursa kojima raspolaže. Mnogobrojni posetitelji sajma mogli su, na štandu opštine Beočin, da saznaju sve što ih interesuje vezano za smeštaj, ugostiteljske i verske objekte, manifestacije i sve ostale znamenitosti koje treba da se obiđu kad se dođe u posetu Beočinu. Veliko interesovanje, posetioci su pokazali za vina, svih naših renomiranih vinarija kao i za suvenire Beočina, koji su u mnogome ulepšali štand naše opštine. Raznovrsnost, kvalitet i bogatstvo ponude učinili su  odličnu prezentaciju i posećenost ovog izložbenog štanda.

Sajam domaćeg turizma - Upoznaj SrbijuSajam domaćeg turizma - Upoznaj Srbiju

12 i 13 juna sajam se seli u Novi Sad na lokaciji BIG centar Novi Sad, Sentandrejski put 11. Zbog velike zainteresovanosti građana, domaćini sajma planiraju da od naredne godine preraste u karavan koji bi gostovao u više gradova Srbije.

-
-
-
-
-
-
-
-