Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Aktuelni konkursi
-
-
-
-
Godišnji izveštaji o radu javnih preduzeća
Cenovnik usluga javnih preduzeća
Promo materijali i brošure
Baze podazaka
Službeni list opštine Beočin
Pitajte predsednika
Pitajte predsednika skupštine
Javne nabavke
<< Nazad
Beočin, 17. mart 2021.

Informacija o procesu vakcinacije koju sprovodi Dom zdravlja "Dr Dušan Savić Doda" Beočin

Informacija o procesu vakcinacije koju sprovodi Dom zdravlja - Dr Dušan Savić Doda - Beočin

Dom zdravlja "Dr Dušan Savić Doda" Beočin sprovodi vakcinaciju stanovništva opštine Beočin na osnovu uputstva nadležnog Instituta za javno zdravlje Republike Srbije.

Vakcinacija se sprovodi uz obaveznu prijavu građana na E-portal koji je otvoren kod Instituta za javno zdravlje Srbije "Batut" da su zainteresovani za vakcinaciju, uz mogućnost da iskažu želju koju vakcinu žele da prime.

Nakon prijave E-potral obaveštava Dom zdravlja o terminima vakcinacije za osiguranike sa područja opštine Beočin i sve osiguranike lično. Na osnovu ovih podataka, Institut za javno zdravlje Vojvodine Domu zdravlja obezbeđuje potrebne količine vakcine za prvu dozu i revakcinaciju, koja se po pravilu obavlja 21. dan nakon prve vakcine.

Izuzetak od navedenog pravila je vakcinacija osiguranika koji su izbrali rusku vakcinu "Sputnik V” koja se iz tehničkih razloga za ceo Južnobački okrug sprovodi u Novom Sadu (hala 1 novosadskog sajma).

Ostale vakcine uredno stižu u Dom zdravlja u Beočinu, uz napomenu da država nije obezbedila željenu količinu Fajzerove vakcine u odnosu na iskazanu želju osiguranika u E-prijavama, pa se dešava da nije moguće ispoštovati zakazane termine.

DOM ZDRAVLjA         
"DR DUŠAN SAVIĆ DODA"
B E O Č I N             

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1354