Sačekajte momenat!!!Општина Беочин
-
-
-
-
-
-
-
<< Nazad
Beočin, 20. januar 2021.

Srbija u ritmu Evrope

Srbija u ritmu Evrope

"Srbija u ritmu Evrope" je najveće dečije muzičko takmičenje u zemlji, namenjeno takmičarima uzrasta od 14 do 21 godine, deci i omladini Republike Srbije, koja su vrhunskog talenta za pevanje i ples. Podršku deci i omladini Srbije kroz ovaj televizijski format najveći ove vrste u našoj zemlji daju i ambasadori zemalja Evropske unije, Australije i Izraela. Program "Srbija u ritmu Evope" će se u 2021. uživo emitovati na Prvoj srpskoj televiziji.

Odabrani će imati priliku da svoj vrhunski talenat za pevanje i ples usavršavaju tokom sedmomesečnih priprema sa trenerima glasa kao i sa umetničkim direktorima scenskog performansa programa "Ritam Evrope". Pobednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija i gledalaca koji će glasati putem SMS-a, a samo finale televizijskog prenosa biće emitovano u direktnom prenosu na Prvoj srpskoj televiziji.

Deca i omladina mogu se prijaviti slanjem poruke na instagram nalogu @ritamevrope. Poruka treba da sadrži njihovo ime i prezime, godinu rođenja, grad iz kojeg dolaze, kao i to da li se prijvljuju za pevanje ili ples. Ukoliko se prijavljuju kao plesna grupa mogu se prijaviti sa jednog naloga, tako što će u poruci napisati sve podatke za svakog člana grupe. Plesači sa sobom na flešu treba da ponesu muziku uz koju će plesati.

Sva deca i omladina, kao i svi prisutni u prostoriji u kojoj će se audicija održati nosiće maske za lice, a fizička distanca biće najmanje 2 metra između prisutnih. U prostoriji će biti maksimalno 10 osoba u istom trenutku, uključujući i televizijski tim "Ritam Evrope". U salu, gde će se održati audicija, uvodićemo po 5 dece, na taj način što će im termin dolaska biti zakazan.

U opštini Beočin audicija će biti održana 17. februara 2021. u 10.00 časova u Kulturnom centru opštine Beočin!

-
-
-
-
-
-
-
-